Volleybalvereniging SDO
Samenspel Doet Overwinnen

Afgelopen zaterdag waren we met ongeveer 15 leden + familie aanwezig bij de wedstrijd tussen VC Sneek en Set Up. De dames van Sneek wisten de eerste set met overtuiging te winnen, maar vervolgens werd het lastiger. De tweede set werd wel gewonnen, maar de derde set moesten ze aan Set Up laten. In de vierde set werd Sneek weer 'wakker' en werd de wedstrijd met 3-1 afgesloten.

Het jaarlijks Vlechterstoernooi was met 26 deelnemende teams helemaal volgeboekt. Het toernooi kende dit jaar voor het eerst twee verschillende poules. Eén voor de beginners en één voor de gevorderden. Dat resulteerde in twee finale wedstrijden.

In de voorrondes werd enthousiast gespeeld door de deelnemende teams. Een aantal bedrijven uit Noordwolde deden mee met een team. Gezellig met collega’s een avondje sporten.

Het team van Kluswijs bijvoorbeeld doet al jaren mee. “Je ziet dat we steeds beter worden” vertelden ze lachend. En ook het team van Novy, deelnemer vanaf het eerste begin, had een gezellige sportieve avond. En om dan tegen collega ondernemers zoals het team van Jumbo, Agriton en Kapsalon Picobello te spelen geeft natuurlijk veel sportief plezier.

Uiteindelijk werd de finale voor de gevorderden gespeeld door het team van de Duker en de Illustere Pilsbazen zonder Auke. Na een spannende 10 minuten was de overwinning voor de Duker met 16-15.

De finale van voor de beginners was zeker niet minder spannend. De teams van Polyvision en Haarcreatie streden om de beker.  Polyvision won met een 17 – 16.

De beide winnaars gingen met een beker, een oorkonde en een taart naar huis.

Foto’s van het toernooi kunt u vinden op onze Facebook pagina en via deze link. Zie ook de volledige uitslag van de beginners en gevordenden.

Het programmaboekje voor het Vlechterstoernooi aanstaande woensdag is gereed! Wil je alvast weten tegen wie en hoe laat je speelt? Dat kan via deze link.

Wij verheugen ons weer op een leuke, gezellige en sportieve avond! Tot woensdag!

Woensdag 8 februari werd voor de 6e keer het 'Ouder-kind toernooi' georganiseerd. Een toernooitje voor de CMV leden om een keer samen met hun ouders een volleybalteam te vormen. We begonnen met een warming-up en even samen met de ouder, broer of opa inspelen. Daarna konden de volgende teams worden samengesteld.

Team 1: Ansya met opa Anton, Dolin en Margot onze stagiaire (moeder Margé ging tellen)

Team 2: Nienke, Sander met Johan en Diane en Eva met Gertie.

Team 3: Davita met Ben en Christel met Sandra

Fanatiek werd er begonnen met de eerste wedstrijd van 8 minuten, met nog een aantal tips tussendoor wel/niet vangen van de bal en wie speelt de bal. Werd deze gewonnen door team 1. Daarna kwam team 3 in het veld en had team 2 even pauze. Zo konden uiteindelijk alle teams een keer tegen elkaar spelen. De laatste wedstrijd kwam iedereen in het veld. Dit was leuk om te zien, het Samenspel van SDO ten voeten uit. Het publiek op de tribune genoot. Toen was het tijd voor de prijsuitreiking en de winnaar Team 1!! mocht de CMV medailles en de gevulde beker in ontvangst nemen. Natuurlijk werden ook de andere teams niet vergeten en zij kregen een aandenken aan deze gezellige sportieve avond. Daarna was het tijd om na te genieten in de kantine met voor iedereen een versnapering en een drankje. Het was een zeer geslaagde gezellige avond. Positieve reacties als: ”Dit willen we wel vaker in het jaar” zijn voor de organisatie (Mirjam en Jeannette) fijn om te horen en goed om in beraad te houden.

Volgende week nog één keer trainen, daarna voorjaarsvakantie en de week erop het Vlechterstoernooi dus 2x geen trainen. 8 maart moeten we dan weer flink aan de slag voor het voorlaatste CMV-toernooi op 11 maart in Lemmer. Het laatste CMV-toernooi is in Wolvega op 8 april, daar moeten we als vereniging weer helpen met fluiten en tellen. Vrijwilligers graag aan- melden via info@vv-sdo.nl of bij een van de bestuursleden.

Jeannette

Hierbij de definitieve indeling van de gevorderden en beginners poule:

Beginners: Gevorderden:
Ik Sport De Spronkjes
Gastouderopvang Kris Kras EHBO naar veld 1
Zorggroep de Stellingwerven ABC ik kap ermee
Jumbo De Jong Instituut Anja
Kapsalon Picobello 1 De Duker
Kapsalon Picobello 2 Team bij elkaar geraapt
KlusWijs Noordwolde Assurantiekantoor Brandsma 1
Agriton Brandweer Noordwolde
Novy de Jong Gereformeerde Kerk
Haarcreatie Illustere Pilsbazen & Auke
Assurantiekantoor Brandsma 2 De Woldvolleyers
De Volley Ladies SDO
Polyvision 1
Polyvision 2

De inschrijving voor het Vlechterstoernooi is gesloten. We zitten aan ons maximaal aantal teams. Half februari krijgen de deelnemers meer informatie toegestuurd.

Agenda:

dinsdag 17 oktober 2017